Frankofonie - Lidé v ČNVFEF

Frankofonie

Český národní výbor frankofonního ekonomického fóraCena Frankofonie

Lidé v ČNVFEF

Oldřich U. Fiala

Oldřich U. Fiala
Prezident

Po letech profesionálního působení ve Švýcarsku se v roce 1994 vrátil do České republiky, kde založil mimo jiné auditorskou společnost ACCOR, s.r.o., a účetní společnost ASC, s.r.o. Je rovněž jedním ze zakladatelů Českého národního výboru frankofonního ekonomického fóra, jehož prezidentem je od jeho založení v roce 2001.


Petr Laube

Petr Laube
Víceprezident

Do roku 1991 pracoval v agentuře pro technickou kooperaci Polytechna. Po krátké době působení v Deutsche Bank nastoupil do francouzské společnosti Lafarge Cement a.s., kde rovněž zastával pozici generálního ředitele. V současnosti je jejím členem správní rady a rovněž členem dozorčí rady Komerční banky, a.s. Je také zakládajícím členem Slovensko-české obchodní komory a Českého národního výboru frankofonního ekonomického fóra, jehož víceprezidentem je od založení fóra v roce 2001.

Lukáš ZachLukáš Zach
Generální tajemník

K ČNVFEF se připojil v březnu 2007. Jeho hlavní pracovní náplní je kontakt s domácími a zahraničními klienty a partnery ČNVFEF, dále pak rozvoj katalogu “České stránky, průvodce českým průmyslem a službami” a koordinace nových projektů. Působí též v Laboratoři biomechaniky člověka při Fakultě strojní, ČVUT v Praze, kde se podílí především na vývoji kolenních náhrad. Je též členem České společnosti pro biomechaniku.

Jan VodrážkaJan Vodrážka
Čestný člen

Jan Vodrážka je specialistou ČNVFEF pro bezpečnost. Od roku 1994 je spolumajitelem rodinné společnosti Special Service International, spol. s r.o. Původně byla primárním zaměřením společnosti bezpečnost/ostraha, od roku 2013 společnost rozšířila svá působení a poskytuje služby integrovaného facility managementu.



Jiří Chlaň
Čestný člen

Úspěšně ukončil studium na Právnické fakultě Palackého Univerzity v Olomouci v roce 2007.Následně působil ve dvou pražských advokátních kancelářích,které se zabývají širokým spektrem právního poradenství.Je členem České advokátní komory a v současné době se zabývá poskytováním právního poradenství zejména v oblasti daní,insolvencí a insolvenčního řízení,trestního práva,
rodinného práva a dalších služeb které jsou uvedeny na www.jirichlan.cz.
Při výkonu své práce spolupracuje s hospodářskými subjekty jakým je např. ČNVFEF.











© Copyright 2003-2005 ČNVFEF | napište nám created by EUNECO.COM